С ъ п р о т и в а т а

з а р е ж д а н е

Война на световете

Взривени 65 украински военнопленници преди размяната им

"Силите на Киев свалиха съзнателно руски самолет с украински военнопленници, който се разби в сряда, за да припишат атаката на Москва", заявява Министерството на отбраната на Русия, цитирано от Obektivno.bg.
АБСУРДНО И НЕЛЕПО

Украйна свали руски транспортен самолет ИЛ -76 в Белгородска област, отнемайки живота на 65 украински военнопленници, както и на шестима членове на екипажа и трима руски войници. Според украинския Генщаб обаче самолетът е превозвал ракети C-300, с които Русия е планирала да обстрелва Харков.

"Силите на Киев свалиха съзнателно руски самолет с украински военнопленници, който се разби в сряда, за да припишат атаката на Москва", заявява Министерството на отбраната на Русия, цитирано от Obektivno.bg. Министерството на отбраната на Руската федерация твърди също така, че украинското ръководство е добре запознато с полета и неговата мисия, тъй като двете страни са се договорили да извършат размяна на затворници по-късно в сряда близо до руското гранично село Колотиловка в Белгородска област. Според ръководителя на Комитета по отбрана на руската Държавната дума, Картаполов, 15 минути преди излитането на самолета, украинската страна е била предупредена за плана на полета. По неговите думи Главното разузнавателно управление на Украйна е потвърдило получаването на информацията. Според руската страна самолетът е бил ударен в 11:15 часа местно време от украинските сили за противовъздушна отбрана, разположени в Харковска област и добавят, че военните са регистрирали изстрелването на две ракети. След оповестяването на твърденията за превозвани с руския самолет ракети за обстрел на Харков, руската страна публикува списък с имената на загиналите военно пленници, чиято достоверност беше оспорена от украинската страна.

Размяната на пленници е едно от малкото човешки лица на войната. С размяната на пленници обикновено стават възможни преговорите - те започват с тях. Но тази война е поначало абсурдна, защото в нея се избиват братя. След почти две години военни действия, тонове стопен метал, погром, разруха и пролята кръв е кристално ясно кои са подстрекателите и печелившите от този абсурд. Затова днес е време да прозрем, че това не е просто война за ресурси и влияние – това е война срещу православието – цивилизационен конфликт, в който славянството трябва да изчезне, като се самоунищожи в братоубийствена и безмислена война. Кристално ясно е и за чия полза се случва това.

За действително управляващите в Украйна, а именно англосаконския Запад чрез подставените лица в Киев, човешкият ресурс няма абсолютно никакво значение. Той е просто пешка в геостратегическата игра, в която вече е абсолютно ясно каква роля е отредена на следващите - ние, българите, заедно с Румъния, Полша и прибалтииските републики, които трябва да бъдат жертвани в желанието да се спечели територия, ресурси и геополитическо влияние. Войната по проинцип е нечовешки жестока и уж се води с някаква цел в полза на някакви човеци. Но тази война има нечовешка цел. Този път физическото изтребление на славяните е нейна стратегическа цел. Трябва да сме слепи, глухи или невнятни да не си задаваме въпроса наша ли е тази война и не насъскват ли в нея брат срещу брата.
Абсурдни са коментарите, които се предлагат от украинската страна, те бяха сменяни няколко пъти, изтривани, променяни и не за пръв път са абсурдни и нелепи – че самолетът идвал от Египет, през Саудитска Арабия, после през Иран, че нямал военнопленници на борда, че пленниците вече си били у дома, че носел ракети С-300, с които трябвало да се обстрелва Харков. Сякаш С-300 обичайно се разхождат над половината континент и се превозват накуп със самолети до вражеска територия с транспортен самолет.

В една война първата жертва е истината, а в тази война жертва падна всякакъв здрав разум. Управляващите у нас шепа безумци и еничари, дошли на власт с нелепите и нещастни 10 % подкрепа, сънуват собствени острови и имения с прислуга, а ние вече плащаме за тях с унижението ни като държава, докато ни тласкат към края на нашата държавност, а вече и към физическия ни край. Може би затова набучват североизточна България и златната й земя с перки, а наскоро си написаха закон за перки в Черно море. Едните ще опашат американската база и ще я снабдяват с ток, а тези в моретоможе би ще обслужват директно американските разрушители и самолетоносачи.  Тези хора няма да се спрат пред нищо - дори да предложат територията ни на американските си ментори и покровители, за да си получат островчетата. Те поругаха всичко, разпарчетосват и продават всичко, заграбиха всичко, съсипаха националното ни достойнство и изтриват всякаква национална гордост, извоювана с кръв през вековната ни история. Сред такова патологично умопомрачение не остава много. Защото всички вече знаем, че сме приготвени за жертвени агнета в тази битка на цивилизациите – едната дала култура, знание и светлина, а другата - известна с уменията си да граби, убива и да заличава.

В този театър на абсурда ни продават идеята за свобода, но всъщност ние сме хората, които трябва да умрем за свободата на друг да завладява, разчленява и да заличава.
Време е да се сложи край на това.

Свързани статии

Коментари

Статията има 0 коментара

Напишете коментар

Вашите имейл и телефон няма да бъдат публикувани

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД